The Cote Cabin is a simple pavilion, following the complex curves of the rough, rocky landscape.

The Cote Cabin is located in the coastal landscape of Frøya in central Norway. The property is situated 30 meters above sea level with a panoramic view towards the north sea. A deep scar cutting through the landscape dominates the site.

An outdoor staircase is placed into this scar, ending up in a small portal through the cabin. The body of the building follows the shapes of rocky landscape, creating a series of varied spaces.

The cabin is planned to be built autumn 2016. Team: Aasarød / Branco / Gossens / Cruzeiro.

http://vardehaugen.no/wp-content/uploads/2014/11/Plan_Håvika_110.jpg

A deep scar cutting through the landscape dominates the site.

http://vardehaugen.no/wp-content/uploads/2014/11/Curly4.jpg http://vardehaugen.no/wp-content/uploads/2014/11/Curly3.jpg http://vardehaugen.no/wp-content/uploads/2014/11/Curly2.jpg